Cennik imprez okolicznościowych

Propozycje dla grup zorganizowanych:

Oto przykładowe kalkulacje wyżywienia na stołówce:

1. Bankiet:

– zimne zakąski (szwedzki stół: półmiski wędlin i zimnych mięs, tatar, śledzie w oleju, galareta z kurczaka lub nóżek, jaja w majonezie, sałatka z tuńczykiem, sałatka jarzynowa i przystawki:

grzyby w occie, ogórki kiszone, papryka marynowana, pomidory, ogórki)

– „Ciepły przerywnik” (bigos, lub fasolka po bretońsku, lub barszcz czerwony z uszkami, lub żurek)

– ciasta

– soki i napoje gazowane

Cena bankietu:

95 zł za osobę ( w okresach świątecznych lub sylwestrowym cena wynosi 130 zł)

Napoje alkoholowe we własnym zakresie

2. Śniadanie:

– (jajecznica, lub inna potrawa, oraz półmiski wędlin i zimnych mięs, przystawki, herbata)

Cena śniadania:

15 zł za osobę

3. Obiad:

– (zupa + II danie + surówka + warzywa na ciepło + soki)

Cena obiadu:

30 zł za osobę

Oto przykładowe kalkulacje różnych możliwości wyżywienia na świeżym powietrzu (grill znajduje się w zadaszonej altanie):

1. Grill

-karkówka,boczek, biała kiełbasa, kaszanka

-bigos, lub cokolwiek innego na ciepło

-pieczywo,musztarda, ketchup, masło i.t.p.

-ogórki,papryka, pomidory

-napoje, herbata

Cena:

70 zł za osobę

2. Ognisko

-kiełbaski do samodzielnego pieczenia

-bigos, lub cokolwiek innego na ciepło

-golonka gotowana

-pieczywo, musztarda, ketchup, i.t.p.

-ogórki,papryka, pomidory

-napoje, herbata

Cena:

70 zł za osobę

3. Ognisko II

-kiełbaski do samodzielnego pieczenia, pieczywo, musztarda, ketchup, ogórki,

zastawa jednorazowa

Cena:

35 zł za osobę

Cena wynajęcia gospodarstwa na jeden nocleg wynosi 1000 zł . Przy pobytach dłuższych koszt wynajęcia wynosi 750 zł za dobę. Przykładowo wynajęcie gospodarstwa na cały weekend (od piątku do niedzieli) koszt całkowity wynosi 1500 zł

Wypożyczenie roweru:

15 zł/dzień

Wypożyczenie roweru z silnikiem spalinowym + paliwo na 100 km:

50 zł/dzień

Wypożyczenie kajaka:

60 zł/dzień

Dowóz kajaków na miejsce spływu i odbiór:

150 zł