Psy kochają Smolarnię.
Zróżnicowany teren w całości ogrodzony pozwala na bezpieczne szkolenia.
Miejsce wyposażone w szałas ze stołami i ławkami.
Na łonie natury kiełbaski smakują inaczej.
Przyjęcia trwają bez ograniczenia czasowego, nieraz do rana.
Parking jest wydzielony i ogrodzony.
Posiadamy kuchnię polową i inne militarne wyposażenie.
Możliwe jest przygotowanie szaszłyków i innych dań.
Nieraz zabawa trwa do świtu.
Półmiski uzupełniane są na bieżąco ciepłymi potrawami.
Wszystkie potrawy włącznie z wędlinami to wyroby własne.
Wszystkie potrawy przygotowywane są na miejscu, według tradycyjnych receptur polskiej kuchni.

CENNIK DLA GRUP ZORGANIZOWANYCH

W okresie jesień, zima, wiosna od 1.09 do 20.06 zapraszamy grupy zorganizowane na pobyty weekendowe oraz w środku tygodnia.

Obsługujemy kompleksowo imprezy okolicznościowe, integracyjne, zjazdy rodzinne i towarzyskie, grupy szkoleniowe także szkolenia psów.

Z pomocą zaprzyjaźnionych firm jesteśmy w stanie zapewnić na terenie naszego gospodarstwa eventy typu paint-ball, przejażdżki ciuchcią, bryczkami konnymi i inne.

Obsługujemy imprezy do 24 osób.

Bankiet:

- zimne zakąski - szwedzki stół: półmiski wędlin i zimnych mięs, tatar, śledzie w oleju, galareta z kurczaka, jaja w majonezie i faszerowane, sałatka jarzynowa i druga sałatka do wyboru (z tuńczyka, z brokułów, lub inna według ustaleń) i przystawki: grzyby w occie, ogórki kiszone, papryka marynowana, pomidory, ogórki

- „Ciepły przerywnik” do wyboru (bigos, fasolka po bretońsku, barszcz czerwony z uszkami, lub żurek)

- ciasta różne rodzaje

- soki i napoje gazowane, woda niegazowana i gazowana, kawa, herbata

Cena bankietu: 170 zł za osobę

( w okresach świątecznych lub sylwestrowym cena wynosi 210 zł).

Jest możliwość rozszerzenia menu o dodatkowe ciepłe danie za dodatkową opłatą.

Napoje alkoholowe we własnym zakresie

 

Oto przykładowe kalkulacje różnych możliwości wyżywienia na świeżym powietrzu:

 

Grill:

Zadaszona altana na podwórku

-karkówka, boczek, szynka, skrzydełka z kurczaka, biała kiełbasa, kaszanka,

-pieczone warzywa dostępne w danym sezonie,

-bigos,

-pieczywo, musztarda, ketchup,

-ogórki, pomidory i surówka a’la grecka,

-napoje gazowane, soki, woda, kawa, herbata

Cena: 150zł za osobę

 

Ognisko I:

szałas w plenerze na łące przy stawie

-kiełbaski do samodzielnego pieczenia,

-bigos,

-pieczywo, musztarda, ketchup,

-ogórki, pomidory i surówka a’la grecka

-napoje gazowane, soki, woda, herbata

Cena: 100 zł za osobę

 

Ognisko II:

szałas w plenerze na łące przy stawie

-kiełbaski do samodzielnego pieczenia,

-bigos,

-pieczywo, musztarda, ketchup,

-ogórki,

-napoje gazowane, soki, woda, herbata

- zastawa jednorazowa

Cena: 90 zł za osobę

 

Ognisko III:

-kiełbaski do samodzielnego pieczenia,

-pieczywo, musztarda, ketchup, ogórki,

-herbata

-zastawa jednorazowa

Cena: 60 zł za osobę

 

Posiłki na stołówce

 

Śniadanie:

- jajecznica, lub inna potrawa oraz półmisek wędlin i zimnych mięs, przystawki, herbata.

Cena: 25 zł za osobę dorosłą,

15 zł za dziecko (3-10 lat)

 

Obiad:

- zupa + II danie + surówka + warzywa na ciepło + soki

Cena: 50 zł za osobę dorosłą,

30 zł za dziecko (3-10 lat)

 

Kolacja:

- coś na ciepło, półmisek wędlin i zimnych mięs, przystawki, herbata

Cena: 20 zł za osobę dorosłą,

15 zł za dziecko (3-10 lat)

 

Wynajęcie gospodarstwa na jeden nocleg cena: 2175 zł .

Przy pobytach dłuższych cena: 1450 zł za dobę.

Przykładowo wynajęcie gospodarstwa na cały weekend (od piątku do niedzieli) cena: 2900 zł.

Jednorazowa opłata za pobyt psa 100 zł.